• ponedeljak, 11. decembar 2023.
Završeni radovi na asfaltiranju ulice Vuka Кaradžića u Čereviću
Društvo | Hronika | Beočin | Vesti
0 Komentara

Završeni radovi na asfaltiranju ulice Vuka Кaradžića u Čereviću

22. septembar 2023. godine

Ulica Vuka Кaradžića u Čereviću u dužini od 500 metara dobila novi asfalt, a tim povodom  predsednica opštine Beočin Biljana Janković obišla je završne radove i razgovarala sa meštanima ovog kraja.

Ona je tokom posete Čereviću najavila da će u narednim danima i Fruškogorska ulica u ovom selu biti asfaltirana kao i da je Opština Beočin u periodu od nešto više od godinu dana obuhvatila sedam ulica koje su asfaltirane u Čereviću.

-Završetkom ulice Vuka Кaradžića i Fruškogorske za koju očekujemo da će biti gotova u narednim danima, imaćemo sedam ulica čije je asfaltiranje Opština Beočin sprovela u Čereviću od proteklog leta do sada. Ulaganja u saobraćajnu infrastrukturu naših sela su veoma važan segment rada lokalne samouprave i trudimo se da pokrijemo sve što je u našoj nadležnosti. Raduje me što su meštani ovog kraja zadovoljni i što nam daju sugestije koje uzimamo u obzir za dalje planove –  istakla je Janković.

foto: Ismet Ademovski

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: