• nedelja, 14. jul 2024.
Produžen rok za prijave za Dečiji muzički festival „Mini-tini fest“
Društvo | Zabava | Kultura | Pećinci
0 Komentara

Produžen rok za prijave za Dečiji muzički festival „Mini-tini fest“

18. septembar 2023. godine

Rok za prijavljivanje za 17. Dečji muzički festival „Mini-tini fest“ produžen je do 29. septembra. Festival organizuje Kulturni centar „Pećinci“ pod pokroviteljstvom pećinačke lokalne samouprave, a priliku da učestvuju u takmičarskom delu festivala imaju deca osnovnoškolskog uzrasta iz svih 15 naselja opštine Pećinci.

Svi zainteresovani vokalni solisti osnovnoškolskog uzrasta mogu se prijaviti kod svojih učitelja i nastavnika muzičke kulture, a svoj talenat moći će da pokažu najpre na audiciji koja će biti održana u petak, 29. septembra, u svim matičnim školama na teritoriji opštine Pećinci (Pećinci, Šimanovci, Kupinovo), dok će najbolji steći pravo da se takmiče na samom festivalu koji će biti održan u četvrtak, 26. oktobra.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: