• utorak, 3. oktobar 2023.
Festival “In Front of Art” od 17. do 20. avgusta
Društvo | Zabava | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Festival “In Front of Art” od 17. do 20. avgusta

16. avgust 2023. godine

Festival “In Front of Art” biće održan u Sremskoj Mitrovici od 17. do 20. avgusta na sportskom terenu Sokolskog društva “Partizan”. Tokom festivalskih dana publika će moći da čuje neke od najpoznatijih bendova i izvođača naše muzičke scene.

Organizator festivala je Udruženje “Art Front”, a u saradnji sa Gradom Sremska Mitrovica.

Vladimir Pavlović, predsednik Skupštine Grada Sremska Mitrovica rekao je na konferenciji za novinare održanoj tim povodom da lokalna samouprava podržava rad ovog i mnogih drugih udruženja.

-Кonkretno, odlučili smo se da podržimo rad ovog udruženja jer smo se uverili mnogo puta do sada, da se radi o jednoj sjajnoj ekipi. Za godinu dana oni su organizovali više koncerata i humanitarnih događaja, tako da, sudeći po ranijim iskustvima, ovaj koncert će biti još jedna dobra prilika za uživanje u zanimljivom programu. Iskoristio bih priliku i pozivao sve zainteresovane da dođu i da uživaju u našem gradu i da se uvere da su Mitrovčani dobri domaćini – rekao je Pavlović.

Publika će moći da uživa u koncertima poznatih bendova i izvođača, kao što su Bajaga i instruktori, Partibrejkers, Nipplepeople, Zoster, Кolja i Grobovlasnici i Ničim izazvan. Takođe, zainteresovani mogu da pogledaju Festival kratkih umetničkih filmova i da se nasmeju uz stendap komediju sa Nešom Bridžisom. Za najmlađe posetioce, tu su Cirkus animatori koji će im prirediti zabavu i igru.

-Želeli smo da donesemo u Mitrovicu neki novi sadržaj koji da sad nije bio dostupan. Veoma smo zahvalni da je naša inicijativa od samog početka bila prepoznata od strane Grada Sremska Mitrovica i da imamo njihovu ogromnu podršku. Cilj nam je bio da pripremimo šarenolik program i da tu bude ponešto za svakoga, kako za mlađu publiku, tako i za stariju, i upravo na taj način je nastao repertoar festivala – rekla je Dajana Berisavljević Đakonović u ime Udruženja, „Art Front”.

Кarte za prvi, drugi i treći dan festivala mogu da se kupe po ceni od 1500 dinara, a trodnevni komplet ulaznica dostupan je po ceni od tri hiljade dinara. Poslednji dan festivala je humanitarnog karaktera, pa umesto ulaznica posetioci mogu da daju dobrovoljni prilog koji će biti doniran u humanitarne svrhe.

Program festivala:

Četvrtak, 17. avgust: Festival kratkih umetničkih filmova // Bajaga i Instruktori
Petak, 18. avgust: Кolja i Grobovlasnici // Nipplepeople
Subota, 19. avgust: Partibrejkers // Zoster
Nedelja, 20. avgust: Cirkus Animatori // Neša Bridžis // Ničim Izazvan

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: