• utorak, 3. oktobar 2023.
Sedišta za bebe poklon Grada Sremska Mitrovica
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Sedišta za bebe poklon Grada Sremska Mitrovica

20. jul 2023. godine

Podela auto sedišta za bebe sa teritorije Grada Sremska Mitrovica, rođene u decembru prošle i prva četiri meseca ove godine organizovana je danas u Gradskoj kući.

Auto sedišta su univezalnog tipa, namenjena svim uzrastima dece, od beba starosti par meseci do dece uzrasta dvanaest godina, odnosno 36kg težine.

Akcija se realizuje u saradnji sa gradskim Savetom za bezbednost saobraćaja, kao jedna od mera pronatalitetne politike Grada, ali i sa ciljem povećanja zaštite i bezbednosti najmlađih sugrađana kao najranjivijih učesnika u saobraćaju.

Prisutnima se obratio zamenik gradonačelnice Petar Samardžić, nakon čega je prikazan kratak film o pravilnoj upotrebi auto sedišta, u zavisnosti od uzrasta dece.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: