• ponedeljak, 24. jun 2024.
U utoraк aкcija Vojsкe Srbije „Vojni leкar na selu“
Društvo | Hronika | Beočin | Vesti
0 Komentara

U utoraк aкcija Vojsкe Srbije „Vojni leкar na selu“

6. maj 2023. godine

U utorak, 9. maja od 9 do 14 časova u selu Brazilija u opštini Beočin, biće održana akcija „Vojni lekar na selu“ koju sprovode medicinski timovi Vojske Srbije i Rečne flotile Novi Sad.

Ovaj projekat realizuje se u saradnji sa Opštinom Beočin, Crvenim krstom Beočin i Domom zdravlja „Dr Dušan Savić Doda“ i ima za cilj pružanje opštih medicinskih pregleda i medicinske pomoći stanovnicima ruralnih područja i stanovništvu sa otežanim pristupom sistemu zdravstvene zaštite.

Opšti medicinski pregledi obavljaće se u centru sela, na igralištu ispred prostorija mesne zajednice u Braziliji a biće omogućene i kućne posete teže pokretnim i nepokretnim osobama koje nisu u mogućnosti da dođu na pregled.

Merenje krvnog pritiska i ostali kontrolni pregledi uz mogućnost EКG-a, savete i eventualnu terapiju, biće sastavni deo pregleda.

foto: www.vs.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: