• sreda, 4. oktobar 2023.
Medalje za Inđiju sa Prvenstva Srbije
Sport | Inđija
0 Komentara

Medalje za Inđiju sa Prvenstva Srbije

30. maj 2023. godine

Prvenstvo Srbije u dizanju tegova za juniorke i takmičarke do 23 godine, kao i Studentsko prvenstvo Srbije održani su u Somboru.

Na prvenstvu je nastupalo 30 takmičarki iz sledećih klubova: Železničar – Inđija, 8. Mart – Irig, Herkules – Bač, Кamen – Inđija, Radnički – Sombor, Legionari – Niš i Spartak – Subotica.

Sve tri devojke iz Inđije koje su nastupale na prvenstvu kući su se vratile sa medaljama. Dizačica КDT “Železničar” iz Inđije, Bojana Zoraja je osvojila prvo mesto i zlatnu medalju u kategoriji do 45kg (U20) sa podignutih 31kg u disciplini trzaj i 35kg u izbačaju što je u biatlonu 66kg, tako da je oborila 3 državna rekorda.

Ispred КDT “Železničar” Inđija, nastupala je i Jelena Mitrovic koja je osvojila prvo mesto i zlatnu medalju u kategoriji do 64kg (U23) osvojila je prvo mesto sa rezultatom 53kg u trzaju i 70kg u izbacaju,total 123kg.

Marija Vajagić dizačica КDTDS “Кamen” iz Inđije je osvojila drugo mesto i srebrnu medalju u kategoriji do 55kg sa podignutih 35kg u disciplini trzaj i 45kg u disciplini izbačaj što je u biatlonu 80kg.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: