• nedelja, 21. april 2024.
Gradski bazen neće raditi naredna dva dana zbog snimanja filma “Megdan”
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Gradski bazen neće raditi naredna dva dana zbog snimanja filma “Megdan”

24. april 2023. godine

Gradski bazen u Sremskoj Mitrovici neće raditi 25. i 26. aprila zbog potreba snimanja filma “Megdan” koji se već nekoliko dana snima u našem gradu na više lokacija.

Podsetimo, film “Megdan” snima se u produkciji firme Alekse Balaševića. Glavnu ulogu “čoveka sa mesecom u očima” igra naš domaći glumac Vojin Ćetković.

Važne uloge u filmu imaju i Viktor Savić i Aleksandar Radojičić, deo projekta je i legendarni Petar Božović, kao i glumci Aleksandar Gavranić i Miljan Davidović. U filmu će biti i ženskih uloga, koje su poverene Nini Seničar i Jovani Balašević.

Novosadski kantautor Đorđe Balašević snimio je 1993. godine pesmu “Čovek sa mesecom u očima”, a njegov sin ranije je najavio da snima film “Megdan”, po motivima te pesme.

mojgradsm.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: