• nedelja, 14. april 2024.
Akcija dobrovoljnog davanja krvi
Društvo | Vesti | Beočin
0 Komentara

Akcija dobrovoljnog davanja krvi

10. mart 2023. godine

Juče je u prostorijama Sportskog centra u Beočinu u organizaciji Crvenog krsta održana prva u nizu ovogodišnjih akcija dobrovoljnog davanja krvi. Akciji su se i ovog puta odazvali brojni sugrađani među kojima su i radnici Opštinske uprave Beočin, kao i javnih ustanova i preduzeća.

Prema rečima sekretara Crvenog krsta u Beočinu Dragana Brankovića, rezerve krvi su u ovom trenutku na niskom nivou i svaka podrška i odziv građana izuzetno znači.

-Današnja akcija dobrovoljnog davanja krvi je uspešno obavljena i zahvaljujem se svim dobrovoljnim davaocima koji su se odazvali pozivu Crvenog krsta. Istovremeno, posebnu zahvalnost Crveni krst upućuje kolektivu Sportskog centra Beočin koji nam tradicionalno ustupa prostor, ali i sa svojim članovima redovno učestvuje u davalaštvu krvi – istakao je sekretar Branković.

Sa željom da se kontinuirano osiguraju zalihe, Crveni krst Beočin će tokom ove godine organizovati još tri akcije dobrovoljnog davanja krvi, a u planu rada su i aktivnosti na promociji dobrovoljnog davalaštva krvi među građanima opštine Beočin.

foto: Ismet Ademovski, Sportski centar Beočin

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: