• subota, 20. april 2024.
Zatvoren pravac od Krnješevaca ka auto-putu
Servis | Stara Pazova
0 Komentara

Zatvoren pravac od Krnješevaca ka auto-putu

31. januar 2023. godine

Ovih dana, saobraćaj za vozila iz pravca Vojke ka auto-putu, u centru Krnješevaca preusmereva se ka Ugrinovcima i dalje preko industrijske zone do auto-puta, a vozači koji se isključuju sa auto-puta, upućeni su da koriste pravac prema kompaniji “Milšped”, zatim da kroz industrijsku zonu i Ugrinovačku ulicu dođu do centra Krnješevaca.

Aktuelni radovi na putnom pravcu od Krnješevaca ka auto-putu deo su kapitalne investicije, kako je ranije rekao predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović, najveće investicije u istoriji ove Opštine. Ova investicija obuhvata kompletnu rekonstrukciju putne mreže na potezu Stari Banovci – Nova Pazova – Vojka – Krnješevci – auto-put.

-Rekonstrukcija lokalnih puteva ima veliki značaj za poboljšanje i povećanje bezbednosti drumskog saobraćaja, svih učesnika u saobraćaju, ali i privredni značaj, jer povezuje industrijske zone, centre naselja i dva međunarodna autoputa. Ovaj, veoma značajan projekat za obnavljanje lokalne putne infrastrukture, prioritetna je investicija u ovoj godini – istakao je prvi čovek staropazovačke Opštine, navodi se na zvaničnoj Fejsbuk stranici Opštine Stara Pazova.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: