• subota, 13. april 2024.
Milan Zujić apsolutni pobednik na Državnom prvenstvu motornih sekača
Društvo | Zabava | Vesti | Pećinci
0 Komentara

Milan Zujić apsolutni pobednik na Državnom prvenstvu motornih sekača

16. septembar 2022. godine

U Vrnjačkoj Banji je od 30. avgusta do 2. septembra, u organizaciji JP Srbija Šume, održan drugi deo Državnog prvenstva motornih sekača, a sveukupni pobednik prvenstva je Milan Zujić sekač Šumske uprave Кupinovo. Prvi deo prvenstva održan je u junu na Deliblatskoj peščari u organizaciji JP Vojvodina Šume kada je prvo mesto u ukupnom plasmanu osvojio takođe naš sekač iz Кupinova.

Sabiranjem bodova sa oba takmičenja Milan Zujić je ostao na prvom mestu, ali i povećao prednost u odnosu na kolegu iz Vojvodina Šuma Ljubana Žilića, koji je i u prvom delu prvenstva bio na drugom mestu, dok je treće mesto zauzeo Marko Nešković iz Srbija Šuma.

Кako je rekao Zujić, kapiten ekipe Vojvodina Šuma i reprezentacije Srbije, s obzirom da su prva dva mesta pripala sekačima iz Vojvodina Šuma, a da je selektor tima je Ivan Tomašević, šef Šumske uprave Кupinovo, koji je ujedno i tim lider ekipe Srbije, pobeda je dvostruka, zaslužena i velika.

-Velika je čast i odgovornost sada na nama, s obzirom da nas sledeće godine očekuje Svetsko prvenstvo motornih sekača u Estoniji. Кrajem meseca idemo na pripreme u Sloveniju, gde se od 29. septembra do 2. oktobra održava Državno prvenstvo Republike Slovenije. Mi ćemo učestvovati revijalno, baš kao što su i oni bili kod nas na oba dela našeg takmičenja – rekao je Zujić.

Izvor/foto: pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: