• subota, 2. mart 2024.
Prinudni upravnici od 1. avgusta
Vesti | Ruma
0 Komentara

Prinudni upravnici od 1. avgusta

20. jul 2018. godine

Ruma – Počev od 1. avgusta 2018. godine lokalna samouprava u Rumi će preduzeti neophodne korake u skladu sa Zakonom, za uvođenje prinudne uprave i postavljanje profesionalnih upravnika u onim zgradama gde se stanari nisu sami organizovali i izabrali upravnike zgrada, napominju u Odeljenju za urbanizam i građenje Opštine Ruma.

U skladu sa Zakonom o stanovanju i održavanju zgrada do sada je u rumskoj opštini podneto 137 zahteva za registraciju stambenih jedinica. Veoma mali broj je onih koji nisu obrazovali stambene zajednice i imenovali upravnike zgrada, rekla je Tanja Drobac, šef Odeljenja za urbanizam i građenje.

S tim u vezi, iz ovog opštinskog odeljenja još jednom pozivaju sve one koji nisu postupili u skladu sa Zakonom da se organizuju i sami postave upravnike u svojim zgradama.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: