• subota, 20. april 2024.
Fijakerijada okupila 50 učesnika
Društvo | Vesti | Pećinci
0 Komentara

Fijakerijada okupila 50 učesnika

21. septembar 2022. godine

Sedma Pećinačka fijakerijada, koja je nedavno održana na terenima za konjičke sportove kod Srpskog muzeja hleba „Jeremija“, okupila je 50 učesnika iz cele Srbije, koji su nastupili u više takmičarskih i revijalnih kategorija.

U kategoriji četvoroprega, u vožnji preciznosti najbolji je bio domaći takmičar Milan Đurđević. Drugo mesto osvojio je Miloš Plavšić iz Dobanovaca, a treće Nikola Živančević, takođe iz Dobanovaca.

U vožnji preciznosti dvoprega za odrasle prvo mesto je osvojio Miloš Plavšić iz Dobanovaca, drugo Miša Stojkov iz Zrenjanina, a treće Uroš Milinković iz Dobanovaca.

Kup Pećinaca u dvopregu, takođe u vožnji preciznosti, osvojio je Miloš Plavšić iz Dobanovaca.

U kategoriji vožnje preciznosti dvoprega za decu prvo mesto zauzeo je Vladimir Vasić iz Pećinaca, drugo Darvin Selimović iz Sremske Mitrovice, dok je treće mesto pripalo Marku Topaloviću iz Čačka.

Održane su i kružne revije dvoprega za decu i odrasle, u okviru kojih sudije ocenjuju stajling, konje, fijakere i amove.

U kružnoj reviji za decu nabolji je bio Nikola Marković iz Batajnice. Drugo mesto osvojio je Danilo Šević iz Grgurevaca, a treće Saša Rusmir iz Starih Banovaca.

U kružnoj reviji za odrasle još jednu pobedu je odneo Miloš Plavšić iz Dobanovaca. Drugo mesto je osvojio Milenko Radaković iz Surčina, a treće Milan Rajković iz Svilajnca

Specijalna nagrada dodeljena je Stevici Dražeti iz Starih Banovaca.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: