• sreda, 28. februar 2024.
Za vikend slava u Pećincima
Društvo | Vesti | Pećinci
0 Komentara

Za vikend slava u Pećincima

28. jul 2022. godine

Savet mesne zajednice Pećinci, uz podršku pećinačke lokalne samouprave i Sportskog saveza “Razvoj sportova”, predstojećeg vikenda organizuje obeležavanje seoske slave.

Program obeležavanja počinje u petak, 29. jula, kada će u 10.30 časova na spomen obeležju u centru, ali i ostalim spomen obeležjima u Pećincima, biti položeni venci i odata počast palim borcima i žrtvama fašizma iz Drugog svetskog rata.

U 18.00 časova, ljubitelji fudbala biće u prilici da na Suvači odgledaju utakmicu veterana domaćina FK “Donji Srem 2015” i gostiju iz Starih Banovaca FK “Dunav”.

Drugog dana obeležavanja slave, u subotu, 30. jula, na Suvači će se sastati i seniorske ekipe FK “Donji Srem 2015” i FK “Rađevac” iz Krupnja.

U nedelju, 31. jula, u prepodnevnim satim ispred Kulturnog centra Pećinci sastaće se šahisti na tradicionalnom šahovskom turniru. Početak turnira zakazan je za 10.00 časova

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: