• petak, 19. april 2024.
Gradonačelnica Sremske Mitrovice ugostila mališane
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Gradonačelnica Sremske Mitrovice ugostila mališane

13. jul 2022. godine

Zbog postignutih rezultata na brojnim takmičenjima i osvojenim medaljama, gradonačelnica Svetlana Milovanović ugostila je u Gradskoj kući mališane iz Predškolske ustanove „Stonogica“.

Deca su provela vreme u razgovoru sa gradonačelnicom Milovanović i zamenicom načelnika Gradske uprave za obrazovanje Snežanom Кonjević.

Pored toga što nižu uspehe na takmičenjima, oni su učestvovali i u brojnim humanitarnim akcijama razvijajući svest o dobročinstvu. Posvećeni su i zaštiti životne sredine, o čemu mnogo uče kroz razne aktivnosti na kojima učestvuju sa svojim vršnjacima.
Кako je rekla Vesna Stanimirović, direktorica PU „Stonogica“, učešćem na raznim konkursima i takmičenjima, samo u ovoj radnoj godini, mališani su osvojili 84 nagrade. Dok stiču nova znanja, bave se i filantropijom, koja je usko povezana sa procesom vaspitanja.

Po rečima gradonačelnice Svetlane Milovanović, prioritet lokalne samouprave je podrška deci, koja su budućnost Sremske Mitrovice. Sa druge strane oni su motivacija lokalnoj samoupravi da konstantno unapređuje uslove života i obezbeđuje im kvalitetno obrazovanje i perspektivu u našem gradu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: