• sreda, 30. novembar 2022.
Svečano otvaranje Dečjeg kulturnog leta 1. jula
Društvo | Zabava | Pećinci
0 Komentara

Svečano otvaranje Dečjeg kulturnog leta 1. jula

28. jun 2022. godine

Кulturni centar Pećinci pod pokroviteljstvom pećinačke lokalne samouprave i ove godine organizuje Dečje kulturno leto, koje će biti održano od 1. do 31. jula u svih 15 naselja.

Direktor Кulturnog centra Jovan Devrnja istakao je da će najmlađi stanovnici u opštini i ove godine imati priliku da tokom leta uživaju u kulturno-zabavnim programima.

„Za najmlađe smo pripremili tri interaktivne predstave sa kojima ćemo obići sva naselja u opštini, dok će u tri najveća naselja biti organizovan maskenbal, a za otvaranje same manifestacije u Pećincima pripremili smo koncert dečje muzike. Na ovaj način omogućićemo svakom detetu u našoj opštini da letnje dane provede na kreativan i zabavan način“ – izjavio je Devrnja.

Predstave će se održavati svakog petka, subote i nedelje, na otvorenom, u centrima naselja ili u dvorištima škola, sa početkom u 19.00 časova. Dečje kulturno leto se realizuje u saradnji sa Predškolskom ustanovom „Vlada Obradović Кameni“ u Pećincima, osnovnim školama i mesnim zajednicama.

PROGRAM SVEČANOG OTVARANJA:

Petak, 01.07.2022. godine, šetalište u Pećincima

-19.00 časova – defile dece sa maskama, odabir najbolje maske i dodela nagrada
-19.30 časova – Кlovnovska olimpijada – interaktivna predstava za decu
-20.00 časova – Avanture leteće gitare – koncert Branimira Baneta Rosića

pecinci.org

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: