• ponedeljak, 11. decembar 2023.
Raspisan javni poziv za energetsku sanaciju objekata
Društvo | Vesti | Pećinci
0 Komentara

Raspisan javni poziv za energetsku sanaciju objekata

17. maj 2022. godine

U okviru realizacije Programa Energetske efikasnosti opštine Pećinci za period 2021-2023, a u cilju finansijske podrške domaćinstvima u procesu energetske sanacije za 2022. godinu, Opština Pećinci raspisala je Javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije stambenih objekata na teritoriji opštine Pećinci.

Mere energetske sanacije u domaćinstvima predviđene Programom, sprovode se kroz saradnju sa privrednim subjektima koji se bave proizvodnjom, uslugama i radovima na energetskoj sanaciji stambenih objekata, a krajnji korisnici bespovratnih sredstava su domaćinstva na teritoriji opštine Pećinci. Domaćinstva koja ostvare pravo na sufinansiranje mogu nabaviti dobra ili usluge isključivo od privrednih subjekata izabranih putem ovog javnog konkursa.

Za sve dodatne informacije i obaveštenja podnosilac prijave se može obratiti na kontakt telefone 022/400-748 i 022/400-722, kao i na elektronsku adresu sekretar.so@pecinci.org.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: