• ponedeljak, 20. maj 2024.
Raspisan konkurs za bespovratna sredstva za otkup seoskih kuća
Društvo | Vesti
0 Komentara

Raspisan konkurs za bespovratna sredstva za otkup seoskih kuća

28. februar 2022. godine

Ministarstvo za brigu o selu raspisalo je Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom na teritoriji Republike Srbije za 2022. godinu. Podnosioci prijave na Konkurs su supružnici/vanbračni partneri, samohrani roditelј i mladi polјoprivrednik/ca, koji ispunjavaju sve obavezno propisane uslove za učešće na Konkursu.

Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom na teritoriji Republike Srbije za 2022. godinu

Podnosioci prijave konkurišu zajedno sa jedinicom lokalne samouprave na čijoj teritoriji se nalazi seoska kuća sa okućnicom, koju podnosioci prijave predlažu prilikom konkurisanja. Jedinica lokalne samouprave garantuje tačnost podataka i ispunjenost uslova koji se odnose na seosku kuću sa okućnicom.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: