• nedelja, 19. maj 2024.
Policija zaplenila više od 2 kg marihuane, uhapšeno nekoliko osoba
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Policija zaplenila više od 2 kg marihuane, uhapšeno nekoliko osoba

5. februar 2022. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici i Inđiji su efikasnim operativnim radom zaplenili više od tri kilograma narkotika i uhapsili M. G. (20), N. M. (36), A. V. (23) i A. T. (43), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa kuće u izgradnji u Inđiji, u vlasništvu N. M. koju su koristili osumnjičeni, policija je u tavanskom delu pronašla više od dva kilograma suve biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, 1256 grama praškaste supstance za koju se sumnja da je amfetamin i digitalnu vagicu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, u zakonskom roku, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: