• petak, 1. mart 2024.
Uspešan vikend za atletičare “Sirmiuma”
Sport
0 Komentara

Uspešan vikend za atletičare “Sirmiuma”

24. januar 2022. godine

U subotu, 22. januara održana su dva dvoranaska prvenstva u atletici. U Novom Sadu na sajmištu, Prvenstvo Vojvodine za seniore/ke, a u Beogradu u atletskoj dvorani Prvenstvo Srbije za pionire/ke (U16), i ovoga puta atletičari AK “Sirmium” iz Sremske Mitrovice su bili više nego uspešni.

U Novom Sadu su nastupala 3 takmičara koja su osvojila 3 medalje i to Nemanja Jorgić zlato na 60m (7.10s), Dasović Mirjana zlato u bacanju kugle (12.83m), dok je Čančarević Anja (mlađa juniorka) osvojila srebro ličnim rekordom (11.68m) sa seniorskom kuglom (4kg).

U Beogradu na državnom prvenstvu (U16) Čikić Strahinja je ličnim rekordom na 300m (40.26s) osvojio srebrnu medalju, a Đonić Stefanu u debiju na 60m prepone za starije pionire (veća visina i duži razmak) malo je nedostajalo da dođe do bronze, te se morao zadovoljiti 4. mestom.

– Zadovoljni smo postignutim rezultatima, naročito ako se uzmu u obzir uslovi u kojima treniramo (napolju, niske temperature, sneg, led) u odnosu na naše konkurente iz Novog Sada i Beograda, ali jedva čekamo da se završi zimska dvoranska sezona i da odmerimo snage na leto kada budemo imali jednake uslove za rad – napominje trener “Sirmiuma” Macanović Slobodan.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: