• subota, 20. april 2024.
Audicija za takmičenje “Srbija u ritmu Evrope”
Vesti
0 Komentara

Audicija za takmičenje “Srbija u ritmu Evrope”

31. januar 2022. godine

Opština Šid i ove godine će učestvovati u projektu “Srbija u ritmu Evrope”, najvećem dečjem muzičkom takmičenju u Srbiji i Evropi, namenjenom mladima, uzrasta od 14 do 21 godine.

Audicija će biti održana 17. 02. 2022. godine, u 11 časova, u sali Кulturno – obrazovnog centra.
Mladi koji se prijavljuju za vokalni nastup, treba da pošalju svoj video snimak, kako bez matrice izvode pesmu po želji, na instagram nalog @ritamevrope, na viber ili whatsapp na broj 060/655-50-13. Video ne sme da bude duži od 1 minuta. Pre izvođenja pesme, poruka treba da sadrži ime i prezime kandidata, godinu rođenja i mesto iz kojeg dolazi.

Mladi koji se prijavljuju za ples, ne treba da šalju video snimak, već samo poruku na Instagram nalog ili pomenuti broj, koja treba da sadrži ime i prezime, godinu rođenja i mesto iz kojeg dolaze. Ukoliko se prijavljuju kao plesna grupa, mogu se prijaviti sa jednog naloga tako što će u poruci napisati podatke za svakog člana grupe. Plesači treba da na USB ponesu muziku uz koju će plesati.

Ukoliko deca iz bilo kog razloga nisu u mogućnosti da se prijave, mogu doći na dan audicije i predstaviti svoj talenat.
Za više informacija pozvati broj telefona 069/718-724.


Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: