• subota, 24. februar 2024.
Komedija Nebojše Romčevića “PR: Potpuno rasulo” na poklon Mitrovčanima
Vesti
0 Komentara

Komedija Nebojše Romčevića “PR: Potpuno rasulo” na poklon Mitrovčanima

12. novembar 2021. godine

Na Velikoj sceni sremskomitrovačkog Pozorišta “Dobrica Milutinović” u ponedeljak, 15. novembra 2021. sa početkom od 20 sati biće odigrana komedija Nebojše Romčevića “PR: Potpuno rasulo”, režisera Ivane Terzić, u produkciji Pozorišta “Janko Veselinović” iz Bogatića.

Sjajna glumačka postava koju čine Mina Šanković, Miroslav Perić, Branislav Ković, Dušan Simić i Emilija Tešić u ovoj „komediji bez greške“  sa snažnom porukom vešto dočarava priču o Ristićima, roditeljima, nezavisnim intelektualcima, koji se bez mnogo uspeha trude da usreće svoje dete, kada  im, pravo s televizije, u stan upada Apostolović, današnji političar opšte prakse i tada počinje pravi zaplet.

Ulaz na predstavu je besplatan uz ulaznice koje se mogu preuzeti na blagajni Pozorišta “Dobrica Milutinović”, a sve informacije mogu se dobiti na broj telefona 022/615-115.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: