• četvrtak, 18. jul 2024.
Opština Beočin i MZ Banoštor organizuju 25. Banoštorske dane groždja
Beočin | Zabava
0 Komentara

Opština Beočin i MZ Banoštor organizuju 25. Banoštorske dane groždja

3. septembar 2021. godine

U subot,u 4. septembra od 11 časova na platou u Banoštoru počinje izložbarukotvorina Udruženja žena i domaće radinosti, izložba vina, groždja iostalog voća.

Defile i svečano otvaranje je od 14 časova, nakon čega sledi bogat kulturno – umetnički progam u kojem učestvuje 6 društava (Beočin, Sremska Mitrovica, Ledinci, Obrovac, Begeč, Inđija) sa preko 200 izvođača. U umetničkom delu programa nastupiće i glumac Ljubiša Milišić,a zdravicu će govoriti Dragan Obrenović i Miroljub Stojković.

Od 18:15 časova nastupuće Pop hor Radio Novog Sada i tamburaši koji će posetioce uvesti i u večernji koncert Snežane Đurišić koji počinje od 22 sata.

Udruženje vinara i vinogradara iz Banoštora izabraće najkvalitetnije vino, a posetioci će moći da pogledaju i prikaz prerade grožđa na tradicionalan način. Tokom manifestacije organizovana je i bogata gastronomska ponuda, kao i dečiji luna park.

U nedelju, 5. septembra održaće se takmičenje u kuvanju pudarca uz pratnju tamburaša

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: