• četvrtak, 25. april 2024.
Mitrovčani u projektu “Svetionik znanja”
Vesti
0 Komentara

Mitrovčani u projektu “Svetionik znanja”

1. septembar 2021. godine

Sremska Mitrovica ove godine učestvuje u projektu “Svetionik znanja” koji sprovodi Asocijacija za Afirmaciju Кulture – ASК, a koji podstiče srednjoškolce da kroz kreativan i poučan višemesečan rad savladaju osnove pisanja projekata kao i prezenetovanje istih.

U okviru projekta “Svetionik znanja” održava se tradicionalno takmičenje 60 srednjoškolaca iz 15 gradova Srbije, u toku kojeg srednjoškolci, uz stručnu pomoć mentora rade na osmišljavanju i pripremi projekata na jednu od pet tema (Ekologija, Javno zdravlje, Turizam, Кultura i Društveni aktivizam) u cilju unapređenja zajednice, ali i ličnog i profesionalnog usavršavanja.

Na završnom događaju najboljih 8 timova predstavljaju osmišljene projekte pred stručnim žirijem, a stručni žiri kao i publika biraju pobednike.

Tim koji predstavlja Sremsku Mitrovicu su volonteri Кancelarije za mlade, a čine ga Marko Vukolić (koordinator tima), Anđela Raković, Teodora Prokić, Iva Alimpić i Nikola Vuić.

Tim putuje u petak u Valjevo gde će biti predstavljen projekat i ostali timovi iz Srbije.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: