• petak, 26. april 2024.
U utorak u 11 časova u pozorišnoj sali opština nagrađuje najbolje đake
Stara Pazova
0 Komentara

U utorak u 11 časova u pozorišnoj sali opština nagrađuje najbolje đake

30. avgust 2021. godine

Sutra će u 11 časova u pzorišnoj sali u Staroj Pazovi održati tradiocionalno nagrađivanje najboljih učenika svih škola na teritoriji opštine Stara Pazova.

Kao i ranijih godina nagrađuju sledeće kategorije: učenici, đaci generacije; učenici nosioci diplome „Vuk Stefanović Karadžić“; učenici koji su osvojili jedno od prva tri mesta na međunarodnom takmičenju ili republičkom takmičenju u organizaciji Ministarstva prosvete; učenici koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkoj smotri ili takmičenjima iz oblasti umetnosti, sporta ili nauke, u organizaciji Ministarstva prosvete; Za svako osvojeno prvo mesto na okružnom, međuokružnom i pokrajinskom takmičenju, u organizaciji Ministarstva prosvete. 

Nagrade će dobiti i mentori, predmetni profesori koji su pripremali za takmičenje učenika koji je osvojio jedno od prva tri mesta na međunarodnom, republičkom ili okružnom takmičenju i po jedan nastavnik odnosno profesor u osnovnim i srednjim školama i vaspitač u predškolskim ustanovama a na predlog nastavničkog veća.

rtvstarapazova.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: