• sreda, 29. novembar 2023.
Vesti
0 Komentara

Snimak prolaska kroz crveno na društvenim mrežama ga koštao dozvole

15. mart 2021. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji, efikasnim radom, identifikovali su i pronašli dvadesetosmogodišnjeg vozača „audija“ koji je preksinoć, oko ponoći, prošao kroz raskrsnicu ulica Kralja Petra Prvog i Sonje Marinković u Inđiji, za vreme crvenog svetla na semaforu.

Prolazak kroz raskrsnicu za vreme crvenog svetla na semaforu snimila je njegova saputnica i video-snimak postavila na društvenu mrežu.

Policija je vozača privela nadležnom prekršajnom sudiji koji ga je zbog ovog saobraćajnog prekršaja kaznio novčanom kaznom u iznosu od 35.000 dinara i zabranom upravljanja putničkim motornim vozilom u trajanju od pet meseci.

Takođe, vozaču je privremeno oduzet automobil.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, posebno na vozače motornih vozila da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, kako ne bi ugrozili ni svoju, ni bezbednost drugih učesnika u saobraćaju.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: