• petak, 26. april 2024.
Kreativnošću za malu Aniku
Projekti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Kreativnošću za malu Aniku

23. novembar 2020. godine

Žene iz Laćarka oduvek su zračile humanošću. Svima je već dobro poznato učešće žena iz laćaračkih udruženja u gotovo svim humanitarnim akcijama na području Srema, pa i šire, a, da su Laćarkuše, nevezano za to da li pripadaju nekom udruženju ili ne, spremne da pomognu najugroženijima, pokazuje i primer učiteljice u Osnovnoj školi “Triva Vitasović Lebarnik”, Ivone Popović.

Učiteljicu Ivonu Laćarci poznaju po njenoj kreativnosti, a, proteklog vikenda, organizovala je jednu humanitarnu akciju. Naime, radilo se o nagradnoj igri, koju je organizovala na svom Instagram profilu. Učesnici nagradne igre trebalo je da pošalju SMS poruku sadržine 858 na broj 3030, za pomoć maloj Aniki, oboleloj od spinalne mišićne atrofije, dostave Ivoni dokaz o donaciji i u komentaru označe tri osobe. Slučajnim odabirom, srećni dobitnik osvojio je ručno napravljen album za dete, popularnu “Radosnicu”.

Na ovaj način, Ivona je podstakla ljude da budu humani, a usput se i malo zabave. Ovakav njen čin pokazuje nam da svi možemo da pomognemo onima kojima je pomoć preko potrebna, svako na svoj način, samo ukoliko to želimo. Ivona je pokazala ne samo da to želi, već i da može da animira ljude da učine isto, o čemu svedoči zainteresovanost njenih Instagram pratilaca.

(Projekat “Žena – temelj zajednice” sufinansira se iz budžeta Grada Sremska Mitrovica. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva)

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: