• petak, 19. april 2024.
Irižani provalili u prodavnicu u Šidu
Crna hronika
0 Komentara

Irižani provalili u prodavnicu u Šidu

19. maj 2020. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šidu podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv dvojice muškaraca starosti 27 i 21 godinu iz Iriga, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.

Kako je saopštila Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici, sumnja se da su provalili u jednu prodavnicu u Šidu iz koje su ukrali veću količinu cigareta, nekoliko flaša alkoholnog pića i manju sumu novca.

Takođe se sumnja da su potom cigarete prodali 36-godišnjem muškarcu iz Iriga.

– Prilikom pretresa, policija je u stanu 36-godišnjaka pronašla ukradenu robu, 36 pištoljskih metaka i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, saopšteno je iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Protiv njega biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu za krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: