• subota, 13. april 2024.
“Eaton” obezbedio donaciju kad je najpotrebnije
Društvo | Vesti
0 Komentara

“Eaton” obezbedio donaciju kad je najpotrebnije

10. april 2020. godine

Sremska Mitrovica – Početkom ove godine putem medija javnog informisanja objavljen je konkurs kompanije „Eaton Electric“ doo iz Sremske Mitrovice za dodelu donacija udruženjima koja imaju u planu realizaciju određenog projekta od značaja za lokalnu zajednicu.U sklopu jednog takvog projekta u saradnji sa Centrom za socijalni rad „Sava“ iz Sremske Mitrovice bilo je u planu obeležavanje Medjunarodnog dana starih. Prema propozicijama konkursa od strane kompanije “Eaton” kao donatora dodela sredstava je bila planirana za oktobar 2020. godine.Kako je u međuvremenu došlo do uvođenja vanrednog stanja i širenja zarazne bolesti COVID-19 koja najviše pogađa upravo stara lica,a kompanija “Eaton Electric” je kao društveno odgovorna kompanija odlučila da sredstva namenjena za realizaciju projekta u oktobru budu upotrebljena upravo sada kada je najpotrebnije.
U dogovoru sa Centrom za socijalni rad „Sava“ planirana sredstva su preusmerena na pomoć ugroženima tokom trajanja vanrednog stanja i pandemije, u humane svrhe a za istu kategoriju starih i ugroženih lica koja su korisnici na evidenciji Centra za socijalni rad iz Sremske Mitrovice.Tako je sredstvima kompanije Eaton obezbeđeno 40 paketa pomoći sa osnovnim namirnicama i proizvodima široke potrošnje kako bi se omogućilo i olakšalo snabdevanje najugroženijim samačkim i staračkim domaćinstvima, starim licima koja se nalaze na evidenciji Centra a kojima je ograničeno pravo kretanje tokom trajanja vanrednog stanja.
Svi paketi su podeljeni tokom prošle nedelje u saradnji sa timom kompanije „Eaton“ i odgovornih osoba Centra za socijalni rad „Sava“ iz Sremske Mitrovice.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: