• subota, 20. april 2024.
Nikad bolje ostvarenje opštinskog budžeta
Vesti | Ruma
0 Komentara

Nikad bolje ostvarenje opštinskog budžeta

13. novembar 2018. godine

Ruma- Najznačajnija tema poslednje, devetnaeste Sednice skupštine opštine Ruma bio je devetomesečni Izveštaj o izvršenju budžeta i to za period u prvih devet meseci ove godine. Ukupan iznos prihoda i primanja i rashoda i izdataka budžeta Opštine Ruma planiran je u iznosu od 2,248 milijardi dinara, od čega su 2,17 milijardi prihodi i primanja budžeta, odnosno rashodi i izdaci sa prenetim neutrošenim sredstvima  iz 2017.godine , a 75 miliona dinara su primanja iz ostalih izvora, navela je Biljana Damljanović, šef Odeljenja za finansije, privredu i poljoprivredu.

-Prihodi i primanja za period od 1.1. do 30.9.2018.godine ostvareni su u ukupnom iznosu od 1,346 milijardi dinara i u odnosu na planirane prihode u 2018.godini ostvareni su sa 67,67 odsto. -1,540 milijardi prihoda u budžetu za prvih devet meseci je nešto što pokazuje rezultat rada u prethodnim godinama i rezultat vođenja politike Srpske napredne stranke kako u državi, tako i na teritoriji naše opštine. Zaposlili smo oko 5.00 ljudi, dovukli brojne investicije, preko 200 miliona evra investicija je ušlo u našu opštinu. Sviđali se nekom ili ne, ovo su rezultati i cifre koje su javne i dostupne i koje iz dana u dan postaju sve vidljivije, obrazložio je Slađan Mančić, predsednik Opštine Ruma.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: