• četvrtak, 18. april 2024.
Milionska šteta zbog par hiljada “zarade“
Društvo | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Milionska šteta zbog par hiljada “zarade“

14. mart 2018. godine

Zbog nekoliko hiljada dinara koji se mogu dobiti na otpadu za ukradeni bakar, nepoznati lopovi su nedavno pokrali trafo stanicu „Mutalj“ i pri tome, uništavajući delove opreme da bi došli do bakra, naneli štetu od – milion dinara!

UNISTEN TRAFOU Elektrodistribuciji „Sremska Mitrovica“ su Sremskim novinama potvrdili da se pomenuta  krađa dogodila u ranim jutarnjim časovima 24. februara, baš u vreme kada je nadolazio je ledeni talas sa jako niskim temperaturama.

Uprkos velikoj hladoći trafo stanica je ponovo puštena u rad istog dana 17.45 časova.

– Koliko treba biti „hrabar“, bezobrazan i loš čovek da uđeš u trafo stanicu, isključiš transformator i pokradeš bakar iz njega ne razmišljajući o sopstvenoj bezbednosti, o porodicama koje će na mrazu ostati bez električne energije, ni o šteti firmi koja se trudi da svi korisnici distributivnog sistema imaju što manje prekida u snabdevanju električnom energijom – pitaju se u Elektrodistribuciji i ističu da se ne može naći ijedan razlog koji bi opravdao ovakav postupak.

U Elektrodsitribuciji potvrđuju da je ovim vandalskim delom načinjena šteta od oko milion dinara.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: