• ponedeljak, 11. decembar 2023.
Uz navodnjavanje sigurnija proizvodnja
Društvo | Ekonomija | Hronika | Vesti
0 Komentara

Uz navodnjavanje sigurnija proizvodnja

8. februar 2018. godine

Sremska Mitrovica – U  Gradskoj kući danas je organizovan sastanak predstavnika lokalne samouprave, Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija (UN FAO), Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) i predstavnika AP Vojvodine iz oblasti poljoprivrede.Tema sastanka je bilo upoznavanje sa oblašću navodnjavanja u cilju definisanja potreba u ovoj oblasti.

– Cilj  nam je dalje širenje sistema za navodnjavanje za koje smo kao grad i lokalna samouprava zainteresovani, a koje je Ministarstvo poljoprivrede pokrenulo sa ovim organizacijama. Hoćemo da omogućimo da što više poljoprivrednika može da se priključi na ove sisteme, a to bi trebalo da omogući brži razvoj voćarstva i povrtarstva , donese profit i bolji društveni bruto proizvod –  kazao je gradonačelnik Vladimir Sanader.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: