• nedelja, 16. jun 2024.
Iva Vinković, nacionalni trener
Sport | Sremska Mitrovica
1 Komentar

Iva Vinković, nacionalni trener

12. decembar 2017. godine

Mitrovčanka Iva Vinković, postala je nacionalni trener kadeta, juniora i mlađih seniora u karateu. To je na svojoj sednici održanoj početkom decembra odlučio Upravni odbor Karate federacije Srbije.

2 iva vinkovicVinkovićeva, koja je bila pokrajinski trener, rado je prihvatila poziv i nada se da će, uz takođe novoizabranog nacionalnog selektora Ivana Kunevskog i još jednog novoizabranog nacionalnog trenera Nemanju Glišića, opravdati ukazano poverenje. Prvu priliku da se pokaže na novoj funkciji, Iva će imati krajem meseca kada se na Tari održavaju pripreme.

– Uspesi mog kluba Srema posvedočili su koliko sam dobra i kao trener. Za dve takmičarske godine, imamo tri državna prvaka,  a na Kupu Srbije za najmlađe kategorije imali smo šest zlata i tako smo osvojili ukupno treće mesto od 122 kluba naše nacionalne Federacije. Ja sam prošle godine završila takmičarsku karijeru i sada krećemo sa podmlađivanjem kako takmičara tako i trenera. U skorije vreme čeka me u Umagu u Hrvatsku svetski kamp na kojem ću polagati svetsku trenersku licencu, kaže Iva Vinković.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

Jedno reagovanje na “Iva Vinković, nacionalni trener”

  1. Lana kaže:

    Cigina škola, bravo.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: