• sreda, 24. jul 2024.
Jaki sakupili 89.090 dinara za Bojanu Tarbuk
Društvo | Sport | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Jaki sakupili 89.090 dinara za Bojanu Tarbuk

9. oktobar 2017. godine

Sremska Mitrovica – Jeremić Branko, Dimitrije Dimitrišin i Vanja Vlaović Begović najbolji su učesnici  humanitarnog takmičenja u dizanju tegova “Budi jak – pomozi” koje je prošlog vikenda održano u mitrovačkoj teretani “Matriks”.

Pored njih, odlične rezultate u disciplinima benč pres, zgibovi, propadanja, čučanj, izdržaj u zgibu i izdržaj u trbušnjaku ostvarili su i Aleksandar Golić, Marko Kričković, Marko Nešković, Dejan Čigoja, Marko Ninković, Ivan Jovičić, Novak Drašković, Stefan Ctanković, Sava Zoranović, Sandra Polovina, Sara Nešković, Nataša Ilić, Dijana Smelov Šćekić, i dvanaestogodišnja Andrea Jagodić koja je ujedno bila i najmlađi tamičar.

Nadmetanje je organizovano uz podršku mitrovačke Kancelarije za mlade, Uprave za sport kulturu i omladinu, odnosno Sportskog saveza Grada. Ukupno je sakupljeno 89.090 dinara koji će biti prosleđeni Bojani Tarbuk iz Zasavice, koja boluje od leukemije.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: