• subota, 20. april 2024.
Lepota i zdravlje
Sremicin kutak
0 Komentara

Lepota i zdravlje

4. maj 2017. godine

Maska protiv podočnjaka

Umorni ste od tamnih krugova ispod očiju. Probali ste različite načine i niste zadovoljni? Ako želite pokušati sa još jednim,  jednostavnim i prirodnim načinom za rešenje ovog problema, predlažem vam sledeći recept. Biće potrebna samo dva sastojka iz vaše kuhinje: kafa i kokosovo ulje.

Kako pripremiti masku:

Dobro promešajte malo kafe sa nekoliko kapi kokosovog ulja, a zatim, krajevima prstiju, nenesite smesu  na područje oko očiju. Nežnim kružnim pokretima utrljavajte smesu. Kada završite, ostavite masku na licu 10-15 minuta, dok se u potpunosti ne osuši. Za to vreme korisni sastojci će se upiti u kožu. Zatim uklonite masku  pomoću meke tkanine ili papirne maramice. Umijte se na uobičajeni način, i ako želite nanesite na lice hidratantnu kremu. Ponavljajte proceduru nekoliko puta nedeljno. Ona će vam pomoći da otklonite potkožne upalne procese, umanjiti podocnjake.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: