• sreda, 17. avgust 2022.
Završena sanacija Grebenskog puta od Iriškog venca do Hotela „Norcev“
Društvo | Irig
0 Komentara

Završena sanacija Grebenskog puta od Iriškog venca do Hotela „Norcev“

28. april 2017. godine

Sanacija Grebenskog puta, u delu puta od Iriškog venca do hotela „Norcev“, završena je i puštena u saobraćaj, te je od danas građanima omogućen bolji prilaz izletištima i manastirima na Fruškoj gori, saopštio je Odsek za odnose sa javnošću Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine..

Radovi na sanaciji 3,4 kilometra puta završeni su dvadeset dana pre roka predviđenog za završetak radova. Ukupna vrednost radova iznosi 49.826.573 dinara, a sredstva su opštini Irig dodeljena preko konkursa Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.

– Projekat je obuhvatio sanaciju, odvodnjavanje i postavljanje saobraćajne signalizacije, što će doprineti bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, ali i većem razvoju turizma u iriškoj opštini.

Rekonstrukcija puta od Iriškog venca do hotela „Norcev“ početak je velikog projekta koji će u narednim godinama da bude realizovan u saradnji lokalnih samouprava i Pokrajinske vlade, a koji podrazumeva kompletnu rekonstrukciju Grebenskog puta. Realizacija projekta će doprineti razvoju privrede, stvaranjem prostornih mogućnosti za izgradnju kapaciteta na izuzetno atraktivnoj lokaciji što će dugoročno da se pozitivno odrazi na celokupan razvoj područja Fruške gore, navodi se u saopštenju.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: