• nedelja, 19. maj 2024.
Od ponedeljka do četvrtka obustava drumskog saobraćaja između Martinaca i Laćarka
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Od ponedeljka do četvrtka obustava drumskog saobraćaja između Martinaca i Laćarka

8. april 2017. godine

U ponedeljak 10. aprila od 09:00 časova počinju radovi na pružnom prelazu između Martinaca i Laćarka i tom prilikom će biti obustavljen saobraćaj na državnom putu deonica Martinci – Laćarak u periodu od ponedeljka 10.04.2017. do četvrtka 13.04.2017. godine. Radovi počinju od devet časova kad prođe jutarnja gužva.

Pošto je u pitanju ukrštanje državnog puta i pruge, nadležni su JP Putevi Srbije i Železnice Srbije ali se Grad Sremska Mitrovica aktivno uključio kako bi se što manje pravile gužve.Tim povodom bići postavljeno nekoliko tabli sa obaveštenjima i putokazima, kao i organizovani punktovi na kojima će se nalaziti saobraćajna policija kako bi pružala potrebne informacije vozačima.

Svim vozačima savetuje se da koriste alternativne pravce. Oni koji dolaze sa graničnog prelaza Sremska Rača u Kuzminu će se upućivati na autoput, s tim da se može koristiti i pravac Erdevik, Bingula, Divoš, Čalma do Laćarka.

Apeluje se na građane da svoje potrebe usklade sa izmenjenim režimom saobraćaja.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: