• petak, 1. mart 2024.
Policija oduzela duvan i vozila
Crna hronika
0 Komentara

Policija oduzela duvan i vozila

25. novembar 2015. godine

Sremska Mitrovica – Prilikom redovne patrolne delatnosti, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su u okolini grada, na lokalnom putu, zaplenili 1.620 kilograma suvog duvana u listu i zatekli četiri osobe koje su ga prebacivale iz kamiona u kombi.

duvanVrednost duvana, bez potrebne dokumentacije, procenjuje se na oko 650.000 dinara. Policija je privremeno oduzela teretni kamion i kombi osumnjičenih osoba i njihove saobraćajne dozvole, saoštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljene trgovine, protiv četiri osobe biće podneta krivična prijava, nadležnom tužilaštvu, u redovnom postupku.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: