• subota, 20. april 2024.
Nagrađeni najbolji učenici Srema
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Nagrađeni najbolji učenici Srema

3. jul 2015. godine

Sremska Mitrovica . Na svečanosti koja je danas održana u Hotelu „Srem”, “Sremske novine” su po 11 put nagradile najbolje učenike sremskih srednjih škola.

Ove godina, po izboru žirija kojeg su činili predstavnici srednjih škola sa teritorije Srema i naše kuće  laskavo priznanje najboljeg đaka Srema pripalo je Mini Kuzminac učenici Mitrovačke gimnazije.

Druga je bila Branka Galečić iz staropazovačke gimnazije dok je treće mesto pripalo Vukašinu Gligorijeviću iz Gimnazije Sava Šumanović iz Šida.

Mina je na poklon dobila letovanje, kao dar Turističke agencije „Cepelin“, Branka je dobila tablet računar, dok je Vukašin dobio kompjutersku opremu.

Kako je ovom prilikom istakao direktor „Sremskih novina“ Dragan Đorđević, cilj ove akcije koju već više od jedne decenije sprovodi naš list je promovisanje najboljeg što sremsko školstvo daruje Srbiji. On je takodje istakao da se nada da će nagrađeni učenici i u nastavku školovanja pokazati visok stepen znanja, na svoju, ali i na korist svojih porodica, škola iz kojih sui potekli i zajednice kojoj pripadaju.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: