• subota, 20. april 2024.
Trening bezbedne vožnje za šidske srednjoškolce
Vesti | Šid
0 Komentara

Trening bezbedne vožnje za šidske srednjoškolce

17. novembar 2021. godine

Opština Šid je u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja i Nacionalnom vozačkom akademijom (NAVAК) organizovala trening iz bezbedne vožnje za 40 novih vozača koji poseduju probnu vozačku dozvolu, srednjoškolskog uzrasta, sa teritorije šidske opštine, s ciljem povećanja bezbednosti u saobraćaju kod mladih.

Polaznicima je tokom celodnevnog treninga u NAVAК-u ukazano na opasnosti koje mogu da nastanu u saobraćaju i koji su to najčešći uzroci stradanja na putu.

okom praktičnog dela, kandidati su u kontrolisanim i bezbednim uslovima uz nadzor trenera NAVAК-a, stavljeni u rizične situacije i uz savete stručnjaka naučeni kako da na te opasnosti na putu odgovore, a da ne dovedu u opasnost druge i sebe.

sid.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: