• sreda, 6. decembar 2023.
PRAZNIČNA TRŽNICA
Društvo | Zabava | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

PRAZNIČNA TRŽNICA

9. april 2015. godine

Sremska Mitrovica – Uskršnja tržnica prodajno – izložbenog karaktera je postavljena povodom Uskršnjih praznika na Gradskom trgu. Mitrovčani imaju priliku da na štandovima vide i kupe raznovrsne rukotvorine sa uskršnjim motivima, uskršnje ukrase i ukusne domaće kolače. Većinu tezgi krase predmeti ukrašeni dekupaž tehnikom. Češljevi, kutije za nakit i stalci za uskršnja jaja su samo deo onoga što je izloženo. Štandovi su postavljeni u utorak i trajaće do Velikog petka, kada će se održati takmičenje za najlepše našarano uskršnje jaje i tezgu.

Uskršnju tržnicu je organizovao Klaster sveti Dimitrije u saradnji sa Centrom za kulturu „Sirmijumart”, a uz podršku Grada Sremska Mitrovica.

M. T. – Sl. N.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: