• subota, 9. decembar 2023.
Vatra gutala „Oki&Boki“
Crna hronika
0 Komentara

Vatra gutala „Oki&Boki“

8. januar 2015. godine

Sremska Mitrovica – U jutrošnjem požaru na Voganjskom putu izgoreo je deo proizvodnog i kompletan magacinski prostor sremskomitrovačke Kompanije “Knežević trejd” u kojem se pakuje popularni flips sa igračkom „Oki Boki“.

Prema prvim informacijama, pričinjena je ogromna materijalna šteta, ali povređenih u požaru nije bilo. Zahvaljujući intervenciji vatrogasaca požar se nije proširio na obližnje objekte među kojima je i benzinska pumpa.

Kako je za „Sremske novine“ izjavio načelnik Odeljenja za vanredne situacije Stevan Pejić, u gašenju požara je učestvovalo 14 vatrogasaca sa pet vozila iz Sremske Mitrovice i Rume. Požar je lokalizovan oko pet časova i pet minuta, a tokom dana vatrogasne ekipe su na licu mesta još uvek radile na potpunom gašenju nagorelih ostataka delova objekata i uskladištenog materijala.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: