• subota, 13. april 2024.
Zajedno za Srbiju u Moroviću
Vesti | Šid
0 Komentara

Zajedno za Srbiju u Moroviću

29. oktobar 2013. godine

Osnivanje Mesnog odbora u MorovićuMorović – U subotu je u mesnoj zajednici Morović osnovan Mesni odbor pokreta Zajedno za Srbiju. U sali Mesne zajednice  zainteresovane posetioce i buduće članove o ciljevima, planovima i programu pokreta upoznali su predsednik Mesnog odbora Morović Dragan Horvat, predsednik i potpredsednik Opštinskog odbora Duško Slavujević i Srđan Teodorović zajedno sa narodnim poslanikom Republike Srbije i članom poslaničkog kluba Zajedno za Srbiju u Skupštini Srbije Nebojšom Zelenovićem.

Govoreći o politici Zajedno za Srbiju, Nebojša Zelenović je podvukao njena tri osnovna stuba – samouprava, solidarnost, Evropa – i istakao da je svaki od ova tri principa neophodan za dostizanje boljeg života u Srbiji.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: