• petak, 26. april 2024.
Predstoji uvođenje prinudnih mera
Vesti | Pećinci
0 Komentara

Predstoji uvođenje prinudnih mera

29. oktobar 2013. godine

Konferencija za novinarePećinci – Iako je nastavak desete sednice SO bio zakazan za ponedeljak, 28. oktobar, u trenutku kada je sednica trebala da počne, u skupštinskim klupama bili su samo novinari. Tim povodom predstavnicima medija obratili su se poverenik Opštinskog odbora SNS-a Pećinci Đorđe Radinović, inače predsednik Opštine Stara Pazova, Sava Čojčić, predsednik Opštine Pećinci i Milenko Velikić, pomoćnik predsednika Opštine Pećinci.

– Stekli su se uslovi za uvođenje prinudnih mera u Opštini Pećinci jer su svi zakonski rokovi za održavanje sednice SO prošli, a o čemu je obavešteno i nadležno Ministarstvo. Sada sledi uvođenje prinudnog Opštinskog veća koje će 60 dana da obavlja funkciju privremenog organa, a posle toga – u roku od 45 do 60 dana, sprovešće se izborne radnje. To znači da u Opštini Pećinci za pet meseci možemo očekivati novu vlast – rekao je o poverenik Opštinskog odbora SNS-a Pećinci Đorđe Radinović, dodajući da u ovom trenutku postojeće rukovodstvo nastavlja da vrši vlast u tehničkom mandatu, sve dok se ne uvede privremeni organ.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: