• četvrtak, 22. februar 2024.
Zatečeni u provali
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Zatečeni u provali

13. april 2013. godine

Sremska Mitrovica – U provali prodavnice “Luki komerc” u selu Grabovci kod Rume policajci su zatekli J. J. (29), M. J. (24) i dvojicu 17-godišnjaka. Kod provalnika je zatečena veća količina iznete robe i novca, ukupne vrednosti oko 140.300 dinara.

Kako saopštava policija, J. J. je takođe osumnjičen da je zajedno sa jednim maloletnikom, u Beogradu ukrao “juga 45” kojim su se dovezli u selo Vitojevci kod Rume, gde su provalili u prodavnicu preduzeća “Luki komerc”.

Zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio dve teške krađe i nevolašćeno korišćenje tuđeg vozila, J. J. je uhapšen i nakon policijskog zadržavanja, priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, koji mu je odredio pritvor do 30 dana. Osumnjičeni  M. J. je nakon lišenja slobode i saslušanja kod istražnog sudije, pušten da se brani sa slobode.

Protiv dvojice maloletnika biće podneta krivična prijava Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, u redovnom postupku.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: