• subota, 18. maj 2024.
Uhapšen bivši direktor
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Uhapšen bivši direktor

22. januar 2013. godine

Stara Pazova – Zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja, pripadnici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici lišili su slobode J. H. bivšeg direktora JKP “Vodovod i kanalizacije” iz Stare Pazove.

Kako je saopštila policija, osumnjičeni se tereti da je mimo plana javnih nabavki, bez saglasnosti stručnih lica i bez realne potrebe, nabavio opremu i sredstvo za dezinfekciju vode “tvin oksid”, u iznosu od 14 miliona i 453 hiljade dinara.

– Sredstvo “tvin oksid” je više desetina puta skuplji od standardnog hlora koji je bio predviđen planom javnih nabavki, nabavljen i čija potrošna vrednost godišnje iznosi oko 250.000 dinara. Postoje osnovi sumnje da je navedenim radnjama osumnjičeni oštetio JKP  “Vodovod i kanalizacije” za preko 14 miliona dinara – navodi se u zvaničnom policijskom saopštenju.

Nakon policijskog zadržavanja, J.H. je priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, koji mu je odredio pritvor do osam dana.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: