• ponedeljak, 4. decembar 2023.
Poginuo gimnazijalac
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Poginuo gimnazijalac

5. oktobar 2011. godine

Sremska Mitrovica – Učenik drugog razreda Gimnazije u Sremskoj Mitrovici poginuo je tokom ekskurzije u Mađarskoj.

Kako saznajemo, 96 učenika i šest profesora druge godine Gimnazije, od ponedeljka su boravili u Budimpešti na poziv tamošnje Srpske gimnazije sa kojom mitrovačka Gimnazija ima višegodišnju saradnju.

Prema prvim informacijama, učenik je pao sa petog sprata hotela.

Ambasador Srbije u Mađarskoj Dejan Šahović izjavio je da konzularno odeljenje naše ambasade u Budimpešti intenzivno radi sa mađarskim organima na prikupljanju svih relevantnih informacija o ovom događaju.

– Mađarska policija sprovodi istragu i, čim bude više pojedinosti, mi ćemo obavestiti Sektor za konzularne poslove Ministarstva spoljnih poslova Srbije, dodao je ambasador Šahović.

U Gimnaziji u Sremskoj Mitrovici su, posle vesti o tragediji, otkazane sve planirane društvene aktivnosti, a u školi je otvorena knjiga žalosti.

Tokom popodneva učenici i nastavnici Gimnazije vratili su se iz Mađarske u Sremsku Mitrovicu.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: