• petak, 26. april 2024.
Uskoro novi račun za uplatu naknade za odvodnjavanje
Vesti
0 Komentara

Uskoro novi račun za uplatu naknade za odvodnjavanje

9. februar 2018. godine

JVP „Vode Vojvodine“ obaveštava obveznike naknade za odvodnjavanje da je  Uprava za trezor, po nalogu Poreske uprave,  ugasila račun grupe 849. Taj račun  bio  je otvoren radi naplate naknade za odvodnjavanje od fizičkih lica za 2008, 2009. i 2010. godinu.

Kako je saopštila Služba za odnose s javnošću i protokol   „Voda Vojvodine”, račun je ugašen zbog prenosa nadležnosti utvrđivanja i naplate naknade za odvodnjavanje od fizičkih lica, sa Poreske uprave na javna vodoprivredna preduzeća.

U narednih nekoliko dana JVP „Vode Vojvodine“ će otvoriti novi poslovni račun  na koji će obveznici moći da nastave da uplaćuju svoje neizmirene obaveze zaključno sa 2010. godinom.

Takođe, napominjemo da obveznici neće trpeti nikakve posledice  zbog nemogućnosti da na vreme izmire svoje obaveze radi gašenja starog i otvaranja novog računa, kaže se u saopštenju.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: