• subota, 20. april 2024.
Sprečeno krijumčarenje marihuane
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Sprečeno krijumčarenje marihuane

4. maj 2012. godine

Batrovci – Carinici su u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Batrovci sprečili krijumčarenje 10.594 grama marihuane. Prekršaj je otkriven kasno sinoć na izlazu iz Republike Srbije.

Kako je saopštila Uprava carina, u automobilu marke ”audi”, švajcarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao švajcarski državljanin poreklom sa Kosova, otkriveno je ukupno 17 paketa biljne materije za koju se osnovano sumnja da je marihuana.

Zbog interesantne rute Kosovo – Švajcarska kao i zbog neobičnog ponašanja putnika, vozilo je izdvojeno na detaljnu kontrolu. Uočeno je da  rezervna guma ima neobičnu težinu, a aparat za merenje gustine materijala pokazao je veliku vrednost. Pregledom na skeneru, u rezervnoj gumi otkriveno je sedam paketa marihuane. Daljim pregledom vozila u šupljini prednjeg levog blatobrana pronađena su dva paketa marihuane, a ispod poda, u posebno izrađenim bunkerima, otkriveno je još osam paketa ove opojne droge.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: