• petak, 26. april 2024.
Mitrovica predstavlja projekte
Ekonomija | Vesti
0 Komentara

Mitrovica predstavlja projekte

25. oktobar 2011. godine

Sremska Mitrovica – Na Međunarodnom sajmu investicija „Investexpo“ koji se od 25. do 27. oktobra održava u Novom Sadu, među više od 50 učesnika, po drugi put se nalazi i Sremska Mitrovica koja će predstaviti tri projekta, a kao gost i direktni učesnik sajma, na štandu Sremske Mitrovice je i Francuski Nacionalni institut.

Po rečima načelnice Gradske uprave za privredu i investicije Vere Milak, Sremska Mitrovica predstavlja projekte infrastrukturnog opremanja industrijske zone „Sever 2“, izgradnje regionalnog puta R-103 i izgradnju regionalne deponije otpada sa centrom za reciklažu.

Sva tri projekta su predviđena Strategijom održivog razvoja do 2020. godine i već se značajno odmaklo u realizaciji nekih od ovih projekata, vrednih više stotina miliona dinara.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: