• utorak, 30. april 2024.
Deda Mraz na motoru za decu sa smetnjama u ravoju
Vesti | Ruma
0 Komentara

Deda Mraz na motoru za decu sa smetnjama u ravoju

2. januar 2019. godine

Ruma – Desetu godinu za redom bajkeri iz Moto kluba „Noćni vukovi“ Ruma tokom novogodišnjih praznika naprave mali spektakl za korisnike Dnevnog centra za decu, mlade i odrasle sa mentalnim i intelektualnim smetnjama u Rumi. Tako je bilo i tokom poslednjih praznika kada je kolona motora uplovila do prostorija Dnevnog centra i korisnike obradovala sa novogodišnjim paketićima. Njima su se pridružili i članovi omladinskog kluba „Rotarakt“ i Udruženja penzionera.

-Ovo radimo godinama, više od decenije, kada se trudimo da im ulepšamo praznike, a to ćemo raditi i dalje. Sve je počelo na inicijativu starešine iz moto kluba, naše je samo bilo da ga podržimo i da za svaku novu godinu, Božić i Uskrs obradujemo korisnike i učinimo im praznike lepšim, rekao je Nebojša Vasić iz Moto kluba „Noćni vukovi“ Ruma.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: